Akut ledersparing

Du står med en konkret udfordring, måske en fastlåst situation. Du er nødt til at handle og har brug for et nyt perspektiv, så du får sat ind det helt rigtige sted. Hurtigt.

Du ved godt hvem eller hvad, der ikke fungerer, men er ikke 100% sikker på, hvordan du griber situationen bedst an. Du vil gerne udfordres, så du kan sætte i værk uden at være i tvivl – og have en plan.

Skal det gå hurtigt, kan du booke 2,5 times akut ledersparring. Har du i stedet brug for en fortrolig sparringpartner – et frirum – gennem en længere periode med forandringer, så er mit Wingman-klippekort mere relevant for dig.

Din situation

Måske har du brug for at få kvalificeret en (svær) beslutning, drøfte de menneskelige reaktioner, som du forventer at skulle håndtere, eller få skilt en kompleks situation ad, så dit fokus bliver tydeligt.

Sammen får vi tegnet et fuldt billede af den udfordring, du står med, og får konkretiseret dét, der gør situationen låst, presset eller diffus. Undervejs visualiserer jeg overvejelser, vinkler og muligheder – og hjælper dig med at strukturere og prioritere, hvad enten det handler om:

 • manglende performance
 • personale- eller samarbejdsproblemer
 • lancering af (upopulære) forandringer
 • eksekvering af strategi
 • organisationsændringer
 • optimering af kommunikation og interne processer
 • kulturudfordringer – på tværs af teams eller landegrænser

Du får

Dine prioriteringer og dine handlemuligheder bliver tydelige, så du straks kan sætte i værk og kommer videre. Samtidig har du ”fri adgang” til mine erfaringer, ligesom jeg meget gerne bidrager med redskaber, du kan bruge igen og igen. Jeg fokuserer på, at du får viden og redskaber til:

 • at designe en konkret forandringsproces, så du altid kender dit næste skridt
 • at gennemskue menneskelige reaktioner, så du kan medtænke dem i din kommunikation
 • at bryde strategien ned til konkrete mål, som engagerer og vækker medarbejdernes handlekraft
 • at involvere medarbejderne i at skabe nye løsninger, så du øger ejerskabet og gøder en innovativ kultur
 • at stå sikkert og troværdigt, når du skal lancere svære budskaber

Vil du vide mere?

Du kan fange mig på heidi@handlingsledelse.dk eller 22634455, hvis du overvejer ledersparring, vil drøfte muligheder i forhold til en konkret situation eller afklare, om et Wingman-klippekort er noget for dig/jer.

Akut ledersparring

Du får 2,5 times personlig ledersparring. Sammen fokuserer vi på, hvordan du tydeligt og med styrket gennemslagskraft får brudt en fastlåst situation eller får en forandingsproces tilbage på sporet.

Mødet kan holdes hos dig eller på mit kontor på Frederiksberg.

Pris: 4.500 kr. ekskl. moms og transport

Personlig Wingman

Du skal lancere en forandring, et vigtigt projekt eller en organisationsændring og forudser, at du med fordel kan bruge sparring igennem en længere periode.

Din investering inkl. min fulde opmærksomhed og praksisnære redskaber er:

Pris for 10 timers klippekort: 14.500 kr.
Pris for 20 timers klippekort: 27.000 kr.
Pris for 50 timers klippekort: 62.500 kr.

Et Wingmann klippekort kan bruges alene eller deles i ledergruppen.

Alle priser er ekskl. moms og transport.

3 tips til større fremdrift i forandringer

I forandringsprocesser skal du kunne se dig over skulderen og vide, at medarbejderne er med dig. Taber du medarbejderne af syne, taber du også din eksekveringskraft, og resultaterne udebliver.

Læs mere