Master Class i Handlingsledelse

Har du svært at engagere dine medarbejdere i vigtige forandringer? Tag med på Master Class og lær, hvordan du arbejder med strategisk involvering - uden at miste styringen. En intensiv dag, hvor du får en ny tilgang til forandringsledelse og en brugbar værktøjskasse.

Dit udbytte

På Master Class’en får du en dybere forståelse for, hvordan du kan involvere medarbejderne i at udvikle nye løsninger, og hvordan du vækker deres lyst og evne til at realisere forandringer. Du får bl.a. et 5-trins strategisk procesdesign samt praksisnære redskaber, som gør dig i stand til at holde fokus i medgang og modgang.

Du vil opleve, at du nemt kan integrere redskaberne i din nuværende måde at lede forandringer på – og at du samtidig får inspiration til, hvordan du vinder tid, får overblik og gennemslagskraft.

Målgruppe

Master Class’en er målrettet mellemledere, teamledere og forandringskonsulenter, som vil skærpe deres evne til at få medarbejdere og teams til at tage større ansvar i realiseringen af forandringer.

Master Class’en er særlig relevant for dig, der ser involvering som en strategisk nøgle til at finde nye løsninger og få handlet på strategien.

Du får

Master Class’en tager udgangspunkt i den nyeste forskning inden for motivation, procesdesign og high performance. Du går hjem med råd og redskaber til at skabe rammer, der engagerer og sikrer fremdrift – viden du kan anvende i din strategiske planlægning og kan skalere afhængig af forandringens karakter og omfang.

På dagen får du blandt andet:

  • Indsigt i hvordan du skaber rammer, der giver medarbejderne ejerskab på nye løsninger
  • 5 trins procesdesign, som du kan planlægge enhver forandring ud fra
  • 3 involveringsmodeller, som du nemt kan integrere i din ledelsesstil
  • Procesgreb, som sikrer, at du holder fremdriften i afprøvningen af ny løsninger
  • How-to-do bog, der trin for trin viser, hvordan du planlægger og driver forandringer med involvering som grundprincip

Fra bogen kan du frit plukke af mødedesigns, spørgsmålstyper og procesredskaber, som kan styrke jeres evne til at samskabe gode løsninger og få handlet på de udfordringer, du står med lige nu.

Interesseret?

Master Class’en er en fuld kursusdag, der sætter fokus på involvering og handling som strategiske succesparametre i forandringsarbejdet. Master Class’en holdes som åbent kursus cirka 4 gange årligt – i København.

Master Class’en kan også bookes som internt kursus hos virksomheder. Kurset kan fungere selvstændigt eller som en brik i en intern lederuddannelse.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til Master Class’en, eller vil du høre om dine muligheder i forhold til internt kursus, så er du velkommen til at kontakte mig på 22634455 eller heidi@handlingsledelse.dk.

Praktik

Master Class 2019
Onsdag den 27. marts 2019, kl. 9:00-16:30 (åben for tilmelding).

Send mig en e-mail på heidi@handlingsledelse.dk, hvis du vil holdes orienteret om kommende datoer.

Pris
4.900 kr. ekskl. moms pr. person. Prisen er inkl. workbook og gourmetforplejning hele dagen.

Tilmelding
Du tilmelder dig ved at sende mig en e-mail på heidi@handlingsledelse.dk. Husk at oplyse ønsket kursusdato, faktureringsoplysninger (firma, adresse og evt. EAN) samt personlige kontaktoplysninger.

Sted
Skiferhuset
Godthåbsvej 8B, baghuset 1. sal (Mit Plenum)
2000 Frederiksberg

Tidligere deltagere

COWI, Ørsted, Rigsrevisionen, ALSO, AutoPilot A/S, PKA, Barnets Hus, SEAT, Københavns Kommune, Erhvervsakademiet Sjælland, Kavaleriet, SKAT, Chris-Marine/IOP-marine, Emerson Process Management, Aalborg Portland, Fødevarestyrelsen, Progressive A/S, Børnehuset Molevitten, Helsegreen & Co, Inspektion A/S, Amgros I/S, Nordea, Aller Media, DISA, Feriepartner Møn-Stevns, BWSC, Isoplus, Biltorvet, Region Hovedstaden, Jorton, Total Produce, Farusa Emballage A/S, Botilbuddet Dillesholm, Novo Nordisk, Alm. Brand, Næstved Kommune, Landsforeningen Spædbarnsdød, Skanlog A/S, Dräger Dillesholm, Kromann Reumert, Place2Live, Sagro, Østermarksskolen….

Master Class for ledergrupper

Master Class’en kan også bookes som et internt kursus for dig og dine lederkolleger. Sidegevinsten er, at I får mulighed for at tage hul på de overvejelser og beslutninger, I ellers har svært ved at finde tid til – og I vil gå hjem med et stategisk landkort, hvor retning og indsatser er prioriteret, så I kan få skub i forandringerne.

Vil du høre mere eller vende mulighederne for et intent kursus, så kontakt mig på 22634455 eller heidi@handlingsledelse.dk.

Kursisterne siger

”En øjenåbner til dagligdagens udfordringer med forandringer og forandringsledelse. Sjældent er jeg taget fra et kursus, hvor jeg har været så meget på, og har følt, at jeg fik så meget med hjem.”

Stig Bortfeldt, After Sales Area Manager, SEAT

———

”Super spændende og relevant kursus. Meget komprimeret. Berører rigtig mange emner, som det kunne være interessant at arbejde dybere med. Dygtig, vidende, engagerende underviser. 1000 tak – det har været en god og værdifuld dag.”

Susanne Krogh-Hansen, Senior Project Management Consultant, Ørsted

———

“Heidi er helt klart en person, som ved hvad hun taler om. Klar og tydelig i sin kommunikation. Jeg kan klart anbefale MasterClass som en “wake-up” til alle ledere. Jeg vil gå hjem og foreslå min egen ledergruppe, at vi får besøg af Heidi.”

Torben Kristensen, sektionschef CIMT, Region H

———

“Udbytterigt kursus med god plads til diskussion undervejs i grupper, som giver yderligere inspiration. Gode praktiske værktøjer og god kvalitet i de udleverede materialer.”

Margrethe Ilsø Ericsson, Manager Sales Service & Facility Support, DISA

———

“Et inspirerende kursus, hvor man får sat fokus på emner som er vigtige i en forandringsproces. Hvilke emner der er vigtige og hvilke man bør sortere fra i første omgang.”

Camilla Carøe, Arbejdsmiljøchef, Jorton A/S

———

“Meget praktisk og handlingsorienteret – lige til at anvende i morgen.”

Tom Stengade, CFO, Total Produce

———

“Inspirerende gennemgang af materialet. Passendende antal på kurset. Interessant emne.”

Gert Thomsen, IT-basissupportchef, Alm. Brand

———

“Heidi er engagerende, inspirerende og forstår at dele ud af sin viden på et super spændende område.”

Anders Dencker, Kontorchef, Biltorvet A/S

———

“En Masterclass i Handlingsledelse hos Heidi Friis er en særdeles god investering, hvis du arbejder med organisatoriske forandringer på strategisk niveau. På dagen introduceres du til et veldesignet framework for, hvordan forandringsprocessen kan tilrettelægges, drives og ikke mindst nå i mål. Samtidig får du en lang række værktøjer til, hvordan du bedst involverer din organisation og tackler en række klassiske udfordringer undervejs i processen, så de ikke ender med at spænde ben for fremdriften. Heidi er en blændende formidler og evner både at holde tempoet højt på dagen og samtidig give tid til refleksion over egne forandringsprocesser og udfordringer i denne sammenhæng”.

Sofie Svarre, Head of Insights & Strategy, Partner hos ADVANCE

———

“Jeg kan kun sige, at jeg sjældent har deltaget i en så god og relevant Master Class. Heidi er en inspirerende underviser, hun forstår at holde fokus – og samtidig give plads til deltagernes egen erfaringer – og hun introducerer nogle værktøjer, som relevante, giver god mening og som er super lette at gå til”.

Stinne Bjerre, Chefredaktør, SØNDAG

———

“Heidi er en bragende god kommunikator. Bringer budskabet og relaterer – og improviserer uden at bruge Øhhh”.

Jesper Blomberg, Direktør, Feriepartner Møn-Stevns A/S

———

“Jeg fik konkrete redskaber til at håndtere den omfattende organisationsændring, jeg står midt i. Heidi formår at konkretisere og forenkle, hvordan forandringer kan gribes an – og rammer lige ind i de daglige udfordringer, man står med. Det hele blev leveret på en klar og fyldestgørende måde”.

Alexander Malt, Sales Director, Chris-Marine / IOP Marine

———

“Heidi er en kompetent underviser, der er klar i sin formidling af stoffet. Hun får gjort et relativt bredt stof meningsgivende og håndterbart, så det er lige til at gå videre med i egen praksis. Det gælder uanset, om du er direktør i eget firma eller leder af en daginstitution. Man får en systematisk tilgang til forandringsarbejdet, og opskriften på, hvordan man giver medarbejderne ejerskab til det, der skal ske. Kunsten at skabe et VI, selvom det er dig, der bestemmer”.

Maybritt Larsson, Institutionsleder, Barnets Hus

———

“Jeg har haft en super dag – meget udbytterig. Heidi’s eksempler og hele strukturen gør, at jeg kan gå lige hjem og bruge det!”

Anette Kokholm, Ugebladsdirektør, Aller Media

———

”Godt fokus på kerneemnet: Forandringsledelse. Meget praksisrettet med praktiske eksempler, der var nemme at leve sig ind i”.

Bo Kær, Virksomhedsrådgiver, SAGRO

———

”En meget komprimeret dag med stort indhold. Viden om formålsdrevne forandringer og det konkrete 5-trins procesdesign var det helt rigtige udbytte for mig – både ift. at sælge forandringer opad i organisationen og få medarbejderne med mig. Jeg fik værktøjer til at gøre tingene simpelt, korrekt og til tiden”.

Thomas Vitoft, Department Manager, 3D Space Management, BWSC

———

“Heidi har en særlig evne til at møde mennesker lige dér, hvor de er. Heidi formår med sin energi, indlevelse og anerkendende tilgang at skabe nogle trygge rammer og være til stede hele tiden. Jeg gik hjem med helt nye og meget konkrete redskaber, som har givet mig et rigtig godt afsæt til at flytte mig selv, mine medarbejdere og de forandringer, jeg gerne vil i mål med i min virksomhed. Jeg var så begejstret, at jeg siden har hyret Heidi til at holde en kursusdag om forandringsledelse for mine kunder. Tilslutningen var stor, og responsen positiv – se, hvad mine kunder siger om dagen.

Betina Holmberg, Direktør, Kavaleriet

———

“Meget praksis-orienteret, baseret på konkret viden. Giver mening med det samme og er direkte anvendeligt i mit daglige arbejde”.

Dorthe Kandi, Redaktionschef, Femina

———

“Super god dag om handlingsledelse, der overgik mine forventninger. Heidi er en meget kompetent og inspirerende facilitator”.

Christian Helsengreen, Senior konsulent

———

“Et yderst brugbart kursus, hvor jeg fik værktøjer til at skabe overblik og handlemuligheder i proces, jeg står overfor. Heidi er en super kompetent formidler og har et godt blik for, hvad der er brugbart”.

Line Marie Lauersen, Chefredaktør på ISABELLAS m.fl.

———

“Spændende og konstruktiv dag med gode redskaber, som kan tages i brug med det samme”.

Ida Schulin-Zeuthen, Projektleder hos Progressive A/S

———

“Kan du ikke forstå, hvorfor dine medarbejdere bliver ved med at gøre det modsatte af, hvad (du tror) I er blevet enige om? Så vil du have godt af at bruge en dag på handlingsledelse. Altså hvis du rent faktisk ønsker forandringer”.

Ulla Johanne Johansson, Chefredaktør, MAD & BOLIG