Kursusoversigt

Skærp din evne til at få følgeskab og fremdrift i de forandringer, projekter og processer, du står i spidsen for.

Master Class i Handlingsledelse

Har du svært ved at engagere dine medarbejdere i vigtige forandringer? Så book en Master Class til dig og din ledergruppe og lær, hvordan I kan arbejde med strategisk involvering – uden at miste styringen. En intensiv kursusdag, hvor I får en ny tilgang til forandringsledelse og en brugbar værktøjskasse. Udbydes kun som 1- dagskursus til virksomheder.

Lederdage

Et 3-dages lederforløb, ofte fordelt på 3 måneder. Forløbet er målrettet ledere og ledergrupper, der vil arbejde dedikeret med formålsdrevne forandringer og vil skærpe deres evne til at få følgeskab og fremdrift i organisatoriske forandringer – uanset om det gælder reorganiseringer, realisering af strategi, fusion, outsourcing eller kulturtransformationer. Udbydes som 3-dages kursus til ledere og ledergruppe eller som en del af et internt lederudviklingsprogram i virksomheder.

Motivation & Handlekraft

Har I brug for at genvinde gejsten, styrke (leder)teamets performance, vende fejlfinderkultur til mulighedskultur eller få trivselsmålingerne tilbage på sporet? – så kom i gang med Motivation Factor. Alle workshops bliver koblet til aktuelle udfordringer eller konkrete cases, så I får et blik for, hvad I kan gøre anderledes i morgen. Udbydes som hel- og halvdagskurser til virksomheder og kan skræddersyes til jeres virkelighed.

Teamdynamik & effektivitet

Stærke lederteams taler med én stemme, ser værdien i diversitet og forstår at udnytte hinandens styrker – fagligt og menneskeligt. Med Insights Discovery kan du øge forståelsen for din og dine kollegers profil, præferencer og adfærd, så I som team får en effektiv platform at tale og handle ud fra. Insights Discovery er et globalt program, der byder på et kabinet af værktøjer og workshops – fra ledereffektivitet til effektiv kommunikation og feedback. Udbydes som hel- og halvdagskurser og kan sammensættes specifik til jeres team.

Ørsted

Reference

”Super spændende og relevant kursus. Meget komprimeret. Berører rigtig mange emner, som det kunne være interessant at arbejde dybere med. Dygtig, vidende, engagerende underviser. 1000 tak – det har været en god og værdifuld dag.”

Blog

Read my mind

Forandringer kan tænkes og planlægges til et vist punkt. Men der sker ofte noget andet, måske endda noget uventet, når vi sætter medarbejderne ind i ligningen. Få inspiration til, hvordan du kan tænke simpelt og handle banalt – og blive skarp til at navigere i paradokser, kompleksitet og konstante forandringer.