Kort og godt

Om Handlingsledelse

Handling er den vigtigste ingrediens, når vi skal lykkes med forandringer. Også selvom vi ikke har tid eller ikke ved præcis, hvor forandringsrejsen ender. Uden handling risikerer vi nemlig at smide store muligheder væk og – stik mod vores intentioner – at medvirke til, at organisationens strategi lider skuffedøden.

Nemt at drukne i drift og brandslukning

Jeg ved udmærket, hvor svært det er at gennemføre forandringer i praksis. Som direktør og ejer af et kommunikationsbureau har jeg selv stået lige dér, hvor mine gode intentioner blev kvast i daglig drift og manglende ledelsesfokus. Hvor en vigtig forandring ”går død”, fordi ansvaret bliver lagt i de forkerte hænder, fordi krisen pludselig kradser, fordi stive interne arbejdsgange eller manglende beslutningskraft langsomt, men sikkert, kvæler gejsten.

Lederens vigtigste opgave

Forandringer er blevet hverdagskost, og det er lederens lod at handle på dem. Men vi har tabt på forhånd, hvis vi forsøger at handle på dem alene. Vores eksekveringskraft ligger nemlig ude foran vores dør – hos medarbejderne. Derfor er det afgørende, at vi får de enkelte forandringer til at give mening for medarbejderne, så de er villige til at sætte deres viden, erfaring og kompetencer i spil til fordel for organisationen.

Involver mere!

Konceptet Handlingsledelse er mit svar på, hvad du kan gøre i morgen for at engagere medarbejderne i vigtige forandringer, så I sammen kan knække de strategiske udfordringer, du står med lige nu.

Konceptet er et resultat af mit mangeårige arbejde med ledelse, forandring og motivation – med fokus på de lederkompetencer og redskaber, der ofte udgør forskellen på succes og fiasko.

3 måder at komme videre på

Vil du styrke din handlekraft, så tag med på Master Class i Handlingsledelse eller book den som internt kursus til din virksomhed. En intensiv kursusdag med praksisnære redskaber og en ny tilgang til forandringsledelse.

Vil du arbejde dedikeret med formålsdrevet, høj medarbejderinddragelse, følgeskab og fremdrift i strategiske og organisatoriske forandringer? Så tag med på 3 x Lederdage, hvor du får skærpet dine processuelle kompetencer – fra design af involverende forandringsforløb til facilitering af engagement og fremdrift.

Har du brug for en ekstern partner til at fokusere ledergruppens arbejde eller facilitere workshops og møder? Så book mig som proceskonsulent.

Vil du vide mere?

Så er du velkommen til at give mig et ring på 22634455, skrive på heidi@handlingsledelse.dk eller kigge ind på min blog og se, hvad jeg står for.