Master Class i Handlingsledelse

Vær med til at bryde statistikken, som siger, at kun 3 ud 10 forandringer lykkes.
For de nysgerrige

Master Class i Handlingsledelse

En intensiv dag, hvor du lærer, hvordan du arbejder med strategisk involvering – uden at miste styringen. Master Classen udbydes som åbnet kursus 2-4 gange om året og kan også bookes som internt virksomhedskursus for ledergrupper. Du går hjem med en ny tilgang til forandringsledelse og en brugbar værktøjskasse.

Dit udbytte

Master Classen giver dig en dybere forståelse for, hvordan du kan involvere medarbejderne i at udvikle nye løsninger, og hvordan du vækker deres lyst og evne til at realisere forandringer. Du får bl.a. et 5-trins strategisk procesdesign samt praksisnære redskaber, som gør dig i stand til at holde fokus i medgang og modgang.

Du vil opleve, at du nemt kan integrere redskaberne i din nuværende måde at lede forandringer på – og at du samtidig får inspiration til, hvordan du vinder tid, får overblik og gennemslagskraft i ledelsen af forandringer.

Målgruppe

Master Class’en er målrettet mellemledere, teamledere og forandringskonsulenter, som vil skærpe deres evne til at få medarbejdere og teams til at tage større ansvar i realiseringen af forandringer.

Master Class’en er særlig relevant for dig, der ser involvering som en strategisk nøgle til at aktivere medarbejderne og finde nye løsninger på komplicerede udfordringer.

Du får

Master Class’en tager udgangspunkt i nyere forskning og undersøgelser inden for forandringsledelse, motivation, adfærdsdesign og procesledelse. Du går hjem med råd og redskaber til at skabe rammer, der engagerer og sikrer fremdrift – viden du kan anvende i din strategiske planlægning og kan skalere afhængig af forandringens karakter og omfang.

På dagen får du blandt andet:

  • 5 trins procesdesign, som kan skaleres til alle forandringstyper
  • 5 klassiske faldgruber – og hvordan du navigere udenom
  • Grundprincipperne for motivation
  • Formålsdrevet forandringer
  • Den handleklare strategi – på kun 1 side
  • Adfærdstænkning som nøglen til handling
  • Rammesættende ledelse
  • 3 involveringsmodeller, som du nemt kan integrere i din ledelsesstil
  • Procesgreb, der giver fremdrift i afprøvningen af ny løsninger
  • Værktøjskasse, der trin for trin viser, hvordan du planlægger og driver forandringer med involvering som grundprincip

Fra værktøjskassen kan du frit plukke af mødedesigns, spørgsmålstyper og procesredskaber, som skærper din evne til at samskabe gode løsninger og få handlet på de udfordringer, du står med lige nu.

Interesseret?

Master Class’en er en fuld kursusdag, der sætter fokus på involvering og handling som strategiske succesparametre i forandringsarbejdet. Master Class’en holdes som åbent kursus cirka 3-4 gange årligt – i København. Du har mulighed for at bygge oven på med Lederdag 2 + 3.

For virksomheder

Master Classen kan også bookes som en intern kursusdag hos virksomheder. Eller den kan – sammen med Lederdag 2+3 – skræddersyes til moduler i et internt lederuddannelsesforløb.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til Master Class’en, eller vil du høre om dine muligheder i forhold til internt kursus, så er du velkommen til at kontakte mig på 22634455 eller heidi@handlingsledelse.dk.

Tilmelding

Master Class 2022

Fredag 17. juni (lukket for tilmelding)

Tilmelding til Master Class skal ske på: heidi@handlingsledelse.dk.

Husk at oplyse kursusnavn, kursusdato, faktureringsoplysninger (firma, adresse og evt. EAN) samt personlige kontaktoplysninger.

Praktisk info

Sted

Skiferhuset
Godthåbsvej 8B, baghuset 1. sal
2000 Frederiksberg

Pris

5.500 kr. ekskl. moms. Prisen er inkl. gourmetforplejning og materialer / værktøjskasse.

Tilmeld på

heidi@handlingsledelse.dk

Corona info

Alle kurser vil overholde de sundhedsfaglige retningslinjer, der er gælder på det givne tidspunkt, fx deltagerantal, afstandskrav, sprit, masker og portionsanrettet morgenmad og frokost.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til mig på: heidi@handlingsledelse.dk

Tidligere kursister

COWI, Ørsted, Rigsrevisionen, ALSO, AutoPilot A/S, PKA, Barnets Hus, SEAT, Københavns Kommune, Erhvervsakademiet Sjælland, Kavaleriet, SKAT, Chris-Marine/IOP-marine, Emerson Process Management, Aalborg Portland, Fødevarestyrelsen, Progressive A/S, Børnehuset Molevitten, Helsegreen & Co, Inspektion A/S, Amgros I/S, Nordea, Aller Media, DISA, Feriepartner Møn-Stevns, BWSC, Isoplus, Biltorvet, Region Hovedstaden, Jorton, Total Produce, Farusa Emballage A/S, Botilbuddet Dillesholm, Novo Nordisk, Alm. Brand, Næstved Kommune, Landsforeningen Spædbarnsdød, Skanlog A/S, Dräger Dillesholm, Kromann Reumert, Place2Live, Sagro, Østermarksskolen….

Virksomhedskursus

Master Class’en kan også bookes som internt kursus hos virksomheder. Kurset er aktuelt for lederteams, der skal stå sammen om at eksekvere på en ny strategi og/eller gennemføre organisatoriske ændringer.

Hvis I samler minimum 5-6 ledere, kommer jeg gerne til jer. Master Classen kan fungere selvstændigt som inspiration før eller under en forandringsproces eller som brik i et længere lederudviklingsforløb. Se også lederdage og få inspiration til andre kursusdage.

Har du spørgsmål til Master Class’en, eller vil du høre om dine muligheder i forhold til internt kursus, så er du velkommen til at kontakte mig på 22 63 44 55 eller heidi@handlingsledelse.dk.

Kursisterne siger

Efter en dag med masterclass med Heidi Friis er jeg beriget med nye perspektiver i mit ledelsessyn. Heidi formår at vise nye perspektiver gennem velvalgte eksempler, relevant forskning og meget brugbare refleksionsøvelser. Lige til og tage med hjem og bruge i den videre kvalificering af de næste forbedringsprocesser i mit ledelsesarbejde.”

Andreas Elkjær
Skoleleder, Espergærde Skole

“Heidi er helt klart en person, som ved hvad hun taler om. Klar og tydelig i sin kommunikation. Jeg kan klart anbefale MasterClass som en “wake-up” til alle ledere. Jeg vil gå hjem og foreslå min egen ledergruppe, at vi får besøg af Heidi.”

Torben Kristensen
Sektionschef CIMT, Region H

”En Masterclass i Handlingsledelse hos Heidi Friis er en særdeles god investering, hvis du arbejder med organisatoriske forandringer på strategisk niveau. På dagen introduceres du til et veldesignet framework for, hvordan forandringsprocessen kan tilrettelægges, drives og ikke mindst nå i mål. Samtidig får du en lang række værktøjer til, hvordan du bedst involverer din organisation og tackler en række klassiske udfordringer undervejs i processen, så de ikke ender med at spænde ben for fremdriften. Heidi er en blændende formidler og evner både at holde tempoet højt på dagen og samtidig give tid til refleksion over egne forandringsprocesser og udfordringer i denne sammenhæng.”

Sofie Svarre
Head of Insights & Strategy, Partner hos ADVANCE

”En øjenåbner til dagligdagens udfordringer med forandringer og forandringsledelse. Sjældent er jeg taget fra et kursus, hvor jeg har været så meget på, og har følt, at jeg fik så meget med hjem.”

Stig Bortfeld
After Sales Area Manager, SEAT